: Årets høydepunkt nærmer seg! | Din Fritid

Årets høydepunkt nærmer seg!

Caravanmessen på Lillestrøm nærmer seg, og det er bare å glede seg. Messen er en unik anledning hvor bobil- og campingvogn-nyhetene er samlet på ett brett. Mellom lette vogner, tunge bobiler og medlemsorganisasjoner finner du også det uavhengige magasinet Bobil & Caravan med egen stand. – Vi gleder oss til årets messe og har fantastiske premier og godbiter til nye og gamle lesere, forteller markedsansvarlig Heidi Risbråthe.


Heidi Risbråthe gleder seg til å dele ut 20.000 poser med Ahlgrens biler på Caravanmessen 18.-21. september. I tillegg blir det gode vinnersjangser for nye abonnenter til å få med seg et gavekort på en Fjordline fergetur eller hovedpremien som er en Neo elektrisk sykkel til en verdi av 20.000 kr.

Mange nyheter

– Caravanmessen på Lillestrøm er som en godtebutikk for bobil- og campingvogninteresserte. Apropos godteri, så har vi 20.000 poser med Ahlgrens biler som vi skal dele ut gratis, forteller markedsansvarlig i Masse Media AS, Heidi Risbråthe. Selskapet utgir magasinet Bobil & Caravan.

– Vi gleder oss skikkelig til årets messe og har en meget god utgave av magasinet å vise frem til både nye og trofaste lesere, kan hun fortelle. Magasinet Bobil & Caravan er et uavhengig blad som ikke er del av noe medlemsskap eller andre forpliktelser, vi har bransjens beste og mest leseverdige blad med kvalitetsartikler som inspirerer, formidler nyheter og hygge til leserne.


Denne kan bli din! Alle nye abonnenter under Caravanmessen er med i trekningen om en svart NEO Volt ALU. 20” sammenleggbar elektrisk sykkel, samt ti gavekort på fergetur med Fjordline.

Messetilbud - men alle skal få

Alle som tegner nytt abonnement på magasinet Bobil & Caravan under messen er med i trekningen av 10 gavekort på gratis fergetur med Fjordline fra Langesund til Hirtshals. Mens hovedpremien er en sammenleggbar elektrisk sykkel av merket NEO Volt til en verdi av 20.000 kroner! Om du allerede er abonnent er det selvsagt også en grunn til å komme innom messen: Alle får en pose med godtebiler, du kan bli med på vår nordlyskonkurranse og du er velkommen til en prat om det meste innen bobil og campingvogn.


Premien er en uforglemmelig nordlys-safaritur til Tromsø. Foto: Tore Afdal

Nordlyskonkurranse

Nordlys er en opplevelse for livet og bobil er den ultimate måten å oppleve nordlys på. Premievinneren kan overnatte i en varm vinterskodd bobil under stjernehimmelen ved en av verdens beste nordlyssteder! Delta i vår konkurranse ved å sende en epost til: konkurranse@bobilcaravan.no. Oppgi navn, adresse og telefonnummer og du er med i trekningen! Dette er premien: Gratis leie av bobil i sju dager, fri km og gratis utvasking av bilen etter turen. Start og innlevering er Tromsø. Premien leveres av: iCaravan. Verdi 10 000 kroner. Gavekort på flyreise tur-retur Tromsø. Verdi 3000 kr. Premien leveres av: Bobil & Caravan

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden