: Caravanmessen 2014: Utvider og satser | Din Fritid

Caravanmessen 2014: Utvider og satser

–Vi gleder oss veldig til årets caravanmesse som blir rekorstor. Vi øker utstillingsarealet med 5000 kvadratmeter og til sammen kan vi tilby nærmere 30 000 kvadratmeter med caravan-nyheter, forteller en engasjert messegeneral Konrad Sel.


I Norges Varemesse sine lokaler på Lillestrøm vil det fra 18.-21. september være Caravanmesse. Her stiller hele bransjen med sine siste produktnyheter.

Utvider og satser

– Det er stadig pågang med utstillere som ønsker mer plass, og det er noen nye som kommer til. Summen av det er at vi har utvidet messeområdet betraktelig. Min oppfordring er at publikum bør sette av god tid når de planlegger besøket på Caravanmessen. De bør se på alt, og da trenger de tid - for det er stor bredde. Det blir selvsagt mye fokus på bobiler og campingvogner, men også tilbehør som spikertelt og villavogner vil være representert, forteller Sel.


– Det har skjedd en stor utvikling på campingvogner de siste ti årene, derfor håper jeg mange benytter anledningen på messen til å se hvor komfortable moderne vogner har blitt, sier Konrad Sel.

Komfort

– Om man sammenligner med noen år tilbake i tid har både bobiler og campingvogner gjort store fremskritt - spesielt når det gjelder komfort. Jeg håper mange av de som har en eldre vogn eller bobil tar turen på messen og får opp øynene for all den produktutviklingen som er lagt i en moderne campingvogn eller bobil. Investeringen for en familie som skal bytte ut en eldre vogn er beskjeden i forhold til opplevelsen av økt komfort, etter min mening. Det er heller ingen unnskyldning om vogna er vanskelig tilgjengelig, de fleste forhandlere tilbyr nå å løfte ut den gamle vogna og løfte på plass den nye. Ikke minst praktisk om du har spikertelt med platting, hage og liknende, mener Konrad Sel.

Besøkstall

Caravanmessen vil markedsføre messen i samarbeid med Norsk Caravanbransjeforbund og håper på 19 000 besøkende. På fjorårets messe var mellom 20 og 30 prosent nye besøkende. Det betyr at bransjen har mange muligheter til å rekruttere utover de eksisterende kundene, mener Konrad Sel. Undersøkelser fra arrangøren viser at over 60 prosent av de som er på messen har planer om å kjøpe bobil eller campingvogn i løpet av et år.


Messecampen arrangeres i samarbeid mellom arrangøren av messen og NCC-avdeling Romerike. Leder Arild Berg er klar for årets versjon sammen med mange frivillige hjelpere. Foto: Tore Afdal

Messecamp igjen

Som vanlig ordner NCC avdeling Romerike Messecamp på Hellerudsletta med både underholdning, gratis buss til messeområdet og stor stemning. Arrangører minner om at det nå er mulig å betale med kort for oppholdet på campen. Det er ingen påmelding, men NCC på Romerike regner likevel med at alle som ønsker får plass på det store området på Hellerudsletta. Om du går inn på Caravanmessens hjemmeside finner du også link til ytterligere informasjon om Messecampen. Nytt i år er en såkalt oktober-fest på ExpoRama, elers blir det likt med trubadurkveld på fredag og lørdag.


Kom innom Bobil & Carvans stand på Caravanmessen og få gode tilbud og en hyggelig prat!

Bobil & Caravan på plass

Som vanlig er Bobil & Caravan på plass med egen stand. Her kan du treffe oss for en prat, få gode abonnementstilbud eller fortelle om dine opplevelser og tips!

Nyttig messe-informasjon

Åpningstider Torsdag 18. sept kl. 12.00 - 18.00 Fredag 19. sept kl. 10.00 - 18.00 Lørdag 20. sept kl. 10.00 - 18.00 Søndag 21. sept kl. 10.00 - 18.00 Billettpriser Barn (7-15 år): 90 kr Voksne: 170 kr Familie:370 kr Honør/pensjonister: 120 kr Veien dit Norges Varemesse ligger sentralt i Lillestrøm, like ved elva og ikke langt fra jernbanestasjonen. Følg skilter, så finner du helt sikkert veien hvis du ikke har vært her tidligere. Hjemmeside www.caravanmessen.no Arrangør Utstillingsplassen Messer AS har stått bak alle Caravanmessene, både på Hamar og Lillestrøm, og arrangementet i 2014 blir det 19. i rekken.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden