: Caravanmessen 2014: Rekordstort messeareal | Din Fritid

Caravanmessen 2014: Rekordstort messeareal

– Om vi fortsetter utvidelsen så passerer vi snart Elmia, forteller messegeneral Konrad Sel med et bredt smil. Årets Caravanmesse blir på 30 000 kvadratmeter, og det blir mer utstyr og tilbehør enn tidligere år.


Messegeneral Konrad Sel gleder seg til rekordstor Caravanmesse på Lillestrøm og messecamp på Hellerudsletta (bildet).

Noen endringer

Noen utstillere får en ny plassering som en følge av det ekstra arealet. Adria og Kabe for eksempel satser stort og har egen hall på 3600 kvm. De to produsentene som samarbeider tett har store forventninger til satsingen. Arrangøren håper også det blir en vellykket satsing da de ønsker å vokse videre i denne B-hallen. Her er det nemlig enda flere ledige kvadratmetere å ta av. Nye modeller – Jeg opplever at Caravanmessen har utviklet seg mer og mer mot en salgsmesse, hvor det reelt blir solgt mange bobiler og campingvogner i løpet av helgen, forteller Sel. Tidligere handlet det mer om å kikke og å bli inspirert, men nå er det veldig fristende for mange å bestille på messen. – Husk å sette av god tid når dere planlegger besøket på Caravanmessen. Det er mye å se på som krever tid - for det er stor bredde, forteller Sel.

Oppfordring

– Jeg håper spesielt mange av de som har en eldre vogn stående på fast plass tar turen på messen og får opp øynene for all den produktutviklingen som er lagt i en moderne campingvogn eller bobil. Investeringen for en familie som skal bytte ut en eldre vogn er beskjeden i forhold til opplevelsen av økt komfort, etter min mening. Sammenlign med hvilken som helst hyttepris. Det er heller ingen unnskyldning om vogna er vanskelig tilgjengelig, de fleste forhandlere tilbyr nå å løfte ut den gamle vogna og løfte på plass den nye, sier Konrad Sel. Messecamp Også i år arrangerer NCC avdeling Romerike en messecamp på Hellerudsletta. Her blir det som tidligere år underholdning på fredag og lørdag, gratis buss til messeområdet og stor stemning. Det er nå mulig å betale med kort for oppholdet på campen. Det er ingen påmelding, men arrangøren regner med at alle som ønsker får plass på det store området på Hellerudsletta.

Oktoberfest

Nytt av året er en Oktoberfest arrangert av og i ExpoRama på fredag og lørdag kveld. Her vil det bli mulig å komme inn til en redusert pris for messecampdeltagere, etter at arrangementet på messekroa er slutt.

Nyttig messe-informasjon

Åpningstider Torsdag 18. sept kl. 12.00 - 18.00 Fredag 19. sept kl. 10.00 - 18.00 Lørdag 20. sept kl. 10.00 - 18.00 Søndag 21. sept kl. 10.00 - 18.00 Billettpriser Barn (7-15 år): 90 kr Voksne: 170 kr Familie: 370 kr Honør/pensjonister: 120 kr Veien dit Norges Varemesse ligger sentralt i Lillestrøm, like ved elva og ikke langt fra jernbanestasjonen. Hjemmeside www.caravanmessen.no Arrangør Utstillingsplassen Messer AS har stått bak alle Caravanmessene, både på Hamar og Lillestrøm, og arrangementet i 2014 blir det 19. i rekken.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden