2017-nyheter: Laika: Status Quo | Din Fritid
2017-nyheter: Laika

Status Quo

Det er kun et halvt år siden Laika innviet sin nye fabrikk. Det er nok hovedgrunnen til at produsenten ikke har så mange nyheter for 2017-sesongen.

Toscana, Italia: Laika er en premium-produsent som har opplevd mange forandringer den siste tiden; både ny importør i form av Kroken Import, og som nevnt splitter ny fabrikk, noen få kilometer unna den gamle i Toscana. At Laika har hatt sine utfordringer med å få sitt nye produksjonsanlegg til å fungere optimalt, er helt naturlig, og det er derfor ikke så rart at de for 2017 ikke har så mange nyheter å vise frem. 


Interiøret i Kreos 3009S er moderne og har fått ett innbydende sovemiljø.

Bredt program

Det må imidlertid sies, at produsenten har et meget solid og spennende modellprogram allerede. De siste fire-fem årene, har de i praksis fornyet samtlige av sine serier og modeller, som alle fremstår som meget moderne. 

Av neste års nyheter, er det spesielt deres lille Ecovip 305 på under seks meter, som imponerer. Denne superkompakte bobilen har tilnærmet alt du trenger, og når du kan heve sengen bak, har du også plass til sykkelen din i garasjen. Garasjen, som for øvrig også har en smart romdeler, gjør at du kan stue bort bagasjen på en fornuftig og oversiktlig måte. 

Sengen bak er på tvers, og kan justeres til ønsket høyde, alt avhengig av hva du har i garasjen under. Som tilvalg kan du få senkeseng over sittegruppen. Denne er forøvrig imponerende integrert i taket, og opereres elektrisk. 

Kjøkkenbenken har en smart avlastningsklaff for større arbeidsflate.  


Ecovip 305 har en smart løsning i garasjen som gjør lasterommet fleksibelt.

 

Flere nyheter

Av andre nyheter fra Laika, er det spesielt Kreos 3009 S som har fått en betydelig oppgradering. Mye er hentet fra 5000-serien, og denne halvintegrerte bobilen på under sju meter, har langsgående enkeltsenger bak. Senkeseng foran kan fås som ekstrautstyr, og som i Ecovip 305, er denne perfekt integrert i taket. 

Kreos 3009 S har nye dørlåser, og den langsgående kjøkkenbenken har store skuffer. Det er ingen ekstra steg ved sittegruppen, og garasjen er av det store slaget. Med en egenvekt på 3075 kg har du en godkjent lastekapasitet.

Laika melder også om nye planløsninger på sin Ecovip 612, men ville ikke si noe mer før visningen på høstens messer. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden