: Wilk avvikles | Din Fritid

Wilk avvikles

Den tyske Knaus-Tabbert gruppen som produserer merkene Knaus, Tabbert, T@B og Weinsberg har bestemt seg for å avslutte produksjonen av campingvognmerket Wilk.

Tradisjonelt merke

Knaus-Tabbert understreker at det ikke skyldes at de er i økonomiske vanskeligheter, de har i 2013 forbedret sin økonomiske situasjon og solgte i 2013 12 100 enheter. 2014 har også begynt bedre enn forventet med 13 prosent økning i årets fire første måneder. Wilk har produsert campingvogner i hele 62 år, og eierne kan fortelle at de har hatt mange diskusjoner rundt fordeler og ulemper ved å avvikle dette tradisjonsrike merket. Men avgjørelsen er fattet og ressurser og kompetanse fra Wilk skal fylles på i de merkene til konsernet som har fremgang og økning. Det vil bli reservedeler tilgjengelig gjennom samme forhandlernett fortsatt, og produsenten vil sørge for å opprettholde alle garantiordninger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden