Reiseopplevelser fra sofaen: : Klubbmusikk i Berlin | Din Fritid
Reiseopplevelser fra sofaen: 

Klubbmusikk i Berlin

Ingen kan nyte musikk foran en scene med publikum for tiden, det får vi bare finne oss i. Men mange gjør mye for at vi skal kunne nyte fra sofaen i disse tider. Finn frem noe godt å drikke & spise, legg beina på bordet, eller ta frem rockefoten i din egen stue, og la oss ta deg med på et virtuelt besøk til to av Berlins klubbscener og Berliner Philharmonie.

Berlin er kjent for sin enestående klubbscene, og den kan like godt komme hjem til deg. Så får du heller ta dette som en oppvarming til den dagen du fysisk kan besøke en av disse fantastiske stedene igjen.

Hver dag streamer de mest kjente klubbene i Berlin her. Gjør stuen din om til et dansegulv, inviter noen venner gjennom video-messenger og dans sammen!

 


Eksempel på program for tre dager.

Dersom du er mer interessert i klassisk musikk er den digitale konserthallen til Berliner Philharmonie åpen. Frem til 31. mars har du tilgang til over 600 konserter her.

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden