Namsen Auto: Inviterer til julebord på Grong | Din Fritid
Namsen Auto

Inviterer til julebord på Grong

Julen nærmer seg, og Namsen Auto i Grong inviterer alle vogn- og bobilkunder til årets julebord med god mat, fest og dans fredag 29. november, forteller daglig leder Svein Roger Nordbakk.

Invitasjonen fra caravanforhandleren i Grong lyder som følger: – Vi ønsker alle kunder velkommen til årets julebord, som arrangeres i våre lokaler på Vårryggen i Grong fredag 29. november. Vi serverer julemat og spiller opp til dans. Middagen starter kl 18, og julefesten varer til kl 01. Lørdag byr vi på julefrokost fra kl 09 -10:30. Prisen er kr 349 per person for julebord, dans og julefrokost. Svein Roger og gjengen i Grong

Mer informasjon om arrangementet finner du her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden