Pris til Weinsberg: Rettferdighetspris til Weinsberg | Din Fritid
Weinsbergs produktsjef Florian Hopp jubler for den tyske rettferdighetsprisen i 2020.
Pris til Weinsberg

Rettferdighetspris til Weinsberg

Etter å ha lyttet til mer enn 55 000 kunders meninger om rundt 800 bedrifter ble Weinsberg hedret for fjerde gang på rad, i kategorien bobiler og campingvogner er produsenten tildelt den tyske Fairness Award i 2020.

Weinsberg mottar den ettertraktede tyske Fairness Award for fjerde gang på rad. TV-nyhetskanalen n-tv og det tyske instituttet for servicekvalitet tildeler prisen til selskaper hvis oppførsel overfor kunder blir vurdert som særlig rettferdig av forbrukerne. Fokus her er valuta for pengene, gjennomsiktighet med hensyn til informasjon om produkter, kontrakt, tjenester og priser, pålitelighet av produkter og tjenester, samt håndtering av problemer og klager.

Forbrukerne i undersøkelsen kunne stemme på selskaper som representerer 57 sektorer som berører ulike områder av livet, som økonomi, energi, biler og transport og fritid/turisme. Prisvinnerne er selskapene som fikk høyest rangering i bransjene som ble undersøkt. Undersøkelsen ble utført mellom april og juni 2020.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Tags: 

På forsiden