Norges beste bobilplass: Atlanterhavsveien vant! | Din Fritid
Norges beste bobilplass

Atlanterhavsveien vant!

For andre året på rad har magasinet Din Fritid og Norsk Bobilforening invitert lesere og medlemmer til å stemme frem Norges beste bobilplass 2021. Konkurransen engasjerte mange, og Atlanterhavsveien Sjøstuer vant tittelen med god margin.

I november i fjor ble bobilfolket invitert til å lansere sine favorittkandidater via Din Fritids og Bobilforeningens nettsider og sosiale kanaler. Seks av kandidatplassene gikk videre til finalen. Via et online-skjema stemte hundrevis engasjerte bobilister i desember og januar frem stedet som får hederstittelen «Norges beste bobilplass 2021».

Mange grunner

Det første som slår de som ikke har vært på Atlanterhavsveiens Sjøstuer er nærheten til havet, og godværsbildene som viser et turkist hav, gir vel de fleste reiselyst.

Din Fritid har besøkt bobilplassen som ligger på Averøya. Daglig leder Daniela Holen kunne da fortelle oss at det så langt har vært spesielt mange lokale og kortreise gjester der. Rabattordning der hver sjuende overnatting er gratis, kan ha bidratt til det. Det er relativt kort vei fra Atlanterhavsveien Sjøstuer til både Kristiansund (35 min) og Molde (1 t).

Det er flere muligheter for utflukter i området: Grip, Bud, fjellturer og selvsagt havfiske.

Nabo Bjartmars Favorittkro ligger på nabotomta og serverer utsøkt lokal mat. Bacalaoen er viden kjent, og på torsdager serveres det normalt komle.

Som bildene viser har plassen en fantastisk beliggenhet og flott utsikt utover havet!

Bobilfolket har talt, og Atlanterhavsveien Sjøstuer vil få en plakett som et synlig bevis på utmerkelsen, Norges beste bobilplass 2021. Gratulerer!

Savner du en plass?

Det kommer stadig flere flotte bobilplasser i Norge. Savner du ditt favorittsted på listen? Det kan du gjøre noe med! Vi skal kåre Norges beste bobilplass i 2022 også, og har allerede åpnet skjemaet for registrering av kandidater. Vi vil gjerne høre ditt forslag og din kandidat, så fyll ut skjemaet allerede i dag! De seks kandidatene presenteres for kåring av en vinner i Din Fritid 8-22 (desember).

Dette er resultatene:

  • Atlanterhavsveien Sjøstuer, 6530Averøy 56,5%
  • Innhavet Bobilparkering, 8260 Innhavet 15,9%
  • Flekkefjord Bobilcamp, 4400 Flekkefjord 7,6%
  • Lillesand Bobilhavn, 4790 Lillesand 5,1%
  • Øra Bobilcamping, 7633 Frosta 7,3%
  • Sandnessjøen båtforening og bobilplass, 8800Sandnessjøen 7,6%

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden