: Campingferie i USA - campingplasser i Florida | Din Fritid

Campingferie i USA - campingplasser i Florida

Campingferie i Florida er en ferieform i rivende utvikling og med god grunn. Det frie liv tett på naturen passer perfekt til den måten Florida oppleves best på.


Campingplassene i Florida ligger fint plassert

Campingplassene ligger fint i forhold til de store attraksjonene så som forlystelsesparkene rundt Orlando, de imponerende strendene både på øst- og vestkysten og ikke minst ute på Florida Keys.


Det mest nødvendige man har bruk for finns på campingplassene

Fine fasiliteter

Campingplassene er som oftest ganske enkle, fordi man har alt i bobilen, men man kan vaske tøy og ta seg en dusj. Der er også bestandig fasiliteter, så man kan få friskt vann og bli av med spillvannet samt tømme toalettet. Noen campingplasser har også lekeplasser og tilbyr transport til stranden eller fornøyelsesparkene, så man ikke behøver å pakke sammen bobilen sin.


Det er bombesikkert at det finnes bassenger på de fleste campingplassene pga. klimaet

Swimmingpool et must

Mesteparten av campingplassene har også svømmebasseng da klimaet i Florida ofte innbyr til en dukkert et par ganger om dagen.


Camping i USA er for hele familien

Lek i naturen

Det beste ved å bo på campingplass i Florida er nærheten til naturen. Når man kan spise ute for å nyte utsikten, grille og bare slappe av i den friske luften. Det kan ikke noe hotellrom hamle opp med. Er du på farten og har familie og barn med, er campingplassene helt ideelle, fordi de kan leke og være ute i naturen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden