: Ultimativ frihet og masser av opplevelser med bobil i Florida | Din Fritid

Ultimativ frihet og masser av opplevelser med bobil i Florida

Bobilferie er en av de mest ideelle måter å reise rundt i Florida på, både som familie, par eller i gruppe. Bobilen gir mulighet for selv å bestemme hvor du kjører hen og hvor lenge du vil bli der. Med andre ord ultimativ frihet til å tilbringe ferien som du ønsker.

 


Bobiler av høy kvalitet i USA

Bobiler med høy standard

Hos Road Bear kan du leie bobiler med forskjellige planløsninger alt etter hvilke behov du har. Bobiler er av veldig høy kvalitet og planløsninger som passer alle former for familiesammensetninger.


Det er masser av plass i bobilen

Det mobile hjemmet du kan ta med deg over alt

Bobilen er som et hus på hjul med kjøkken, stue og soveværelser og er 100 % selvforsynt både hva angår vann, varme og spillvann. Det hele virker uansett om du kjører inn på en campingplass og får tilgang til 220/230 V eller du stanser i det fri. Vil man gjerne ha litt ekstra plass kan man også få modeller med en såkalt ”Slide-out”, som betyr at du kjører med en bobil av normal størrelse, når du forflytter deg fra sted til sted, men når du så kommer fram til campingplassen kan du kjøre ut hele den ene siden på bobilen, så du får opp til fire m2 ekstra inne i vognen.


Du kan være sikker på å få grundig instruksjon ved avhenting av utleiebilen

Grundig instruksjon

Det finnes også forskjellige tilleggspakker som inneholder barnesete, GPS, campingmøbler, grill og sengetøy, som det kan anbefales at du velger alt etter hvilke behov du har. Avhentingsstedene ligger som oftest rett i nærheten av de store flyplassene og skal du hente rett etter at du lander, er det ofte gratis transfer. Samme system, når du avleverer og skal hjem igjen. Ved utleveringen får du også en grundig innføring i bruken av bobilen. Du behøver med andre ord ikke ha noen erfaring for å dra på bobilferie.


Det finnes både store og små bobiler i USA – selv de minste virker store, sett med norske øyne

Som å kjøre en alminnelig bil

I USA vil du se veldig store bobiler og det er et land, der forholdene for store bobiler er bedre enn i Europa. Det er ikke vanskelig å kjøre med bobil selv om også de minste kan føles litt store – sett med norske øyne. Etter kort tid bak rattet har du vennet deg til å kjøre med den og det er på mange måter akkurat som å kjøre med en alminnelig bil.


Bobilferie er det samme som frihet

Kontroller nøye den totale prisen

Mange kan bli litt overrasket over utleieprisen på en bobil, men her er det viktig å se på hele dagsforbruket, for det er billigere å kjøpe mat på supermarkeder, billigere å bo på campingplass og spesielt på lengere turer, vil man bli glad for å reise rundt med sitt eget hjem. Livet i bobilen er hyggelig, avslappende og det “lille” huset på hjul vil hurtig danne rammen rundt en uforglemmelig ferie.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden