: Europas beste reisemål | Din Fritid

Europas beste reisemål

Den internasjonale reiseguiden Lonely Planet har gjennomført en kåring av Europas beste destinasjoner for 2016.


Aarhus, Danmark

Danmarks nest største by, Aarhus, kaprer andreplassen, og viser at Danmark har mer å by på enn bare København. Kystbyen vinner frem med kjente museer som ARoS, Skandinavias største bibliotek - Dokk1, nye Moesgaard Museum, Den Gamle By, samt mye lokalprodusert mat som har gitt byen flere Michelin-restauranter. Den anerkjente turistdestinasjonen Venezia tar tredjeplass i kåringen. Bobil & Caravan har vært i byen, og i vår reiseutgave som blir distribuert gratis til alle våre abonnenter, og vil være å finne i løssalg fra september av - finner du en reportasje om hvordan du kan feriere i byen fra bobil. Lonely Planets beste europeiske destinasjoner 2016 er: 1. Peloponnes, Hellas 2. Aarhus, Danmark 3. Venezia, Italia 4. Dordogne, Frankrike 5. Lviv, Ukraina 6. Warwickshire, England 7. Extremadura, Spania 8. Østkysten av Tenerife, Kanariøyene 9. Texel, Nederland 10. Nordre Dalmatia, Kroatia

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden