Billund i Danmark: Skandinavias største badeland | Din Fritid
Billund i Danmark

Skandinavias største badeland

Lalandia Billund er en drøm av et badeanlegg, og Din Fritid har tatt turen innom. «Hva gjør man ikke for barna», tenkte vi. Lite visste vi at sistemann ut av bassenget og Turbo Racer-vannsklia skulle bli eldstemann, som frydet seg som et barn.

Ja, det er bare å innrømme det. Jeg hadde det kjempegøy i badelandet, selv om jeg var eldstemann i reisefølget på to familier. Aldersspennet var fra 2 til 50 år. Et badeland av Lalandias kaliber har aktiviteter for besøkende i alle aldre: Her kan man plaske og leke, klatre, sprute på hverandre - og min favoritt: Skli superfort!


En tur til Lalandia kan få det til å gå trill rundt for noen og enhvert!

Variert

Det er nettopp variasjonen i tilbudet som gjør Lalandia unikt. Vi rakk aldri å teste ut velværesenteret for voksne, for eksempel. Derimot fikk vi testet klatretårnet med vannkanoner og kjørte to og to i Twister, en morsom sklie hvor du suser rundt i en kjempetrakt før du får et skikkelig kick ned siste etappen. Legg til Tornadoen, Wild River, barnebasseng, utendørsbasseng, boblebad og badstuer, så forstår du hva vi mener med at det er noe for alle her.


Tornado!!

Et personlig høydepunkt er Turbo Racer-sklia, som passende nok er dekorert med røde fartsstriper. På det bratteste er det 88% helning – altså så godt som loddrett ned. Kanskje du klarer å summe deg til å sjekke ut tiden din også? Her måles nemlig både hastighet og totaltid, for den konkurranselystne som har lyst til å teste egne grenser.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden