Danmark: Bornholm: Solskinnsøya i Østersjøen | Din Fritid
Hvit sand preger den 30 km lange stranden ved Dueodden.
Danmark: Bornholm

Solskinnsøya i Østersjøen

Bornholm blir kalt Danmark i et nøtteskall. Når dette ”nøtteskallet” i tillegg er en solskinnsøy uten like, med nærmere 1600 soltimer i året, trenger du ikke lenger lure på hvor sommerferien skal tilbringes. Sett gjerne av minst en uke, for det er mye å oppleve!


Sannes Familiecamping ligger fint til med utsikt over Østersjøen.

Med turpakket bobil er det bare å sette kursen mot Ystad i Sverige. Selv om øya er dansk ligger den geografisk langt nærmere Sverige. Så når man kommer fra Norge vil det normalt være enklest med Ystad-fergen kontra med nattfergen fra Køge i Danmark. Husk at det også går ferge til Sassnitz, om du skal kombinere med videre ferie på...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden