Norske veier: Når veien er målet | Din Fritid
Norske veier

Når veien er målet

Det er lett å henge seg opp i det å komme fram når man er på tur. Litt for ofte kjører vi fra et reisemål til et annet. Din Fritid har fått hjelp til å finne noen favorittveier i Norge, hvor nettopp det å være underveis i helt unike omgivelser er målet.

 


Redaktør for NAFs Veibok Norge, Per Roger Lauritzen, kjører ofte Norge på kryss og tvers – og da helst i bobil med kajakk på taket.

NAF sin Veibok Norge lever fortsatt i beste velgående, og redaktør Per Roger Lauritzen reiser land og strand rundt for å sikre stadig bedre og alltid oppdatert innhold. Og selvsagt kjører Per Roger bobil når...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden