Årets messebegivenhet:: Slik blir Caravanmessen 2021 | Din Fritid
Årets messebegivenhet:

Slik blir Caravanmessen 2021

Årets Caravanmesse starter allerede kommende torsdag kl 10. Tidligere år har det vært kø når inngangsdørene åpnes for første gang. Årets norske utgave blir en av Europas mest komplette messer, da også de fleste merkene i Hymer-gruppen kommer til Caravanmessen med 2022-modeller. – Vi håper publikum kjenner sin besøkelsestid og besøker messen, som blir en trygg møteplass, sier messesjef Konrad Sel.

Men mange lurer kanskje på hvordan årets utgave blir? 

For det første: Det blir ikke påbudt med ansiktsmaske, verken for utstillere eller besøkende. Men det generelle kravet om å holde én meter avstand gjelder selvsagt. Det stilles ikke krav til vaksinesertifikat eller hurtigtest for å slippe inn på messen. Årets messe har fra myndighetenes side samme status og regler å forholde seg til som på kjøpesentre. En av nyhetene er at det vil bli et bredere utvalg av salgsvarer som eksempelvis sportsklær og turutstyr enn tidligere, kan Konrad Sel fortelle.


Det blir bra utvalg med merker på årets nasjonale norske messe.

Mange stands

På hver enkelt stand er det utstiller som har ansvaret for å overholde smittevernreglene. I fellesområdene er det arrangøren som står for renholdet. Det er etablert tellesystemer som skal sørge for at det ikke blir for mange mennesker i én hall - på en gang. Årets utgave av Caravanmessen setter sannsynligvis rekord i antall deltagere, som nærmer seg 70.

Det betyr at flere hundre vogner og bobiler fra kjente merkeforhandlere og spennende utstyrsleverandører står klare til å innta flere tusen kvadratmeter på Norges Varemesse for å vise seg frem.

Messecamp

Årets messecamp blir også den første hvor Norsk Bobil og Caravan Club og Norsk Bobilforening samarbeider om å arrangere. De to siste årene har campen blitt avlyst, i fjor på grunn av pandemien, mens 2019-utgaven regnet bort.

Hvis alt går som planlagt, blir det ikke bare mulig å overnatte på Hellerudsletta, arrangørene har også planer om å tilby underholdning i samarbeid med Moxy hotell.

– Det vil bli shuttlebusser som bringer overnattingsgjestene trygt frem og tilbake mellom Norges Varemesse, forteller Konrad Sel, og fortsetter:

– For erfarne campere er Caravanmessen en møteplass hvor de holder seg oppdatert på nyheter, får tips, sjekker ut design og komfort, snakker med forhandlere og vurderer om de skal la seg friste til å bytte ut til noe nytt. Så har du jo selvsagt stemningen, veldig mange setter stor pris på å møte gamle kjente og få nye hyggelige bekjentskaper.


Messecampen er en fin sosial anledning til å stifte nye bekjentskaper!

Digitale billetter

Det blir kun mulig å kjøpe digitale inngangsbilletter i år. 

– Caravanmessen er den aller første messen som blir avviklet på Norges Varemesse etter nedstengingen. Det er viktig å formidle at salg av billetter i år kun foregår digitalt, ikke på plass, så publikum må bestille på nett via hjemmesiden vår før de ankommer Norges Varemesse. Vi anbefaler også at billett kjøpes så tidlig som mulig, slik at vi som arrangør får kontroll på antall besøkende, forteller Konrad Sel.

– Norges Varemesse er en profesjonell samarbeidspartner som tar smittevernhensyn på største alvor. Dermed er vi sikret at arrangementet får trygge rammer og at de besøkende blir godt ivaretatt, forteller Sel.

Bestilling kan gjøres ved å klikke på denne linken. Dette er åpningstidene:

Torsdag 16. september kl. 10.00-18.00

Fredag 17. september kl. 10.00-18.00

Lørdag 18. september kl. 10.00-18.00

Søndag 19. september kl. 10.00-16.00

Mer informasjon på caravanmessen.no

Facebook-konkurranse

Arrangøren frister med gratisbilletter, samt Nortrip-medlemsskap, til de som deltar i Facebook-konkurransen på https://www.facebook.com/norgescaravanmesse


Konrad Sel er primus motor for Caravanmessen, og gleder seg til å åpne dørene kommende torsdag.

Din Fritid i hall C

Magasinet og nettsiden Din Fritid stiller også ut i år, og har stand i hall c. Kom gjerne innom for en prat, kortstokk og et godt abonnementstilbud med en lysende flott velkomstgave!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden