Trevogna: Wood is good | Din Fritid
Trevogna

Wood is good

Ideen kom han på i 2010 etter å ha sett utallige amerikanske campere. De amerikanske campingvognene du henger bak en pickup kalles «fifth wheel», og alle var like. Det var ganske så kjedelige syntes amerikaneren Peter Pavlowich.

Etter å ha utdannet seg som tømrer kom han etter hvert opp med tegninger og løsninger på en campingvogn i tre. Han innrømmer at det tok en del tid og mye arbeid å få på plass den første bestillingen, men etter det rullet det inn bestillinger, og han fikk produsert ganske mange av de håndlagede campingvognene i tre.

Vognene er veldig enkelt utstyrt, og har lav takhøyde, det er for å holde totalstørrelsen (og kanskje vekten?) nede. Det meste av utstyret man er vant til å finne i en campingvogn, som kjøleskap, vann og varmer er utelatt, det var helt nødvendig for å få en romslig følelse og en god interiørløsning i en så kompakt campingvogn som denne, forteller Peter.

Navnet på vogna er Casual Turle Camper. Nå skal det sies at prosjektet i skrivende stund er lagt på is. Kanskje helt til mange nok kunder får inspirasjon til å tenke litt utenfor (den hvite glassfiber) boksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden