Egensnekret «bobil»: Med hytta på hjul | Din Fritid
Egensnekret «bobil»

Med hytta på hjul

– Når vi er på ferie er det mange som er nysgjerrige og lurer på hvordan det er å bo i en hytte med hjul på. Vennene mine synes den er kul, forteller 11 år gamle Emma. Familien Gundersen fra Nannestad får mye oppmerksomhet når de reiser rundt i sin Bedford fra 1963 med hjemmesnekret hytte på lasteplanet.


Hele familien Gundersen gleder seg til å dra på tur med “Bruglebo”. Pappa Per Erik, Silje, Emma Madicken og mamma Kari.

Bobilen har lang historie i familien. Bedford-lastebilen av årgang 1963 ble kjøpt i 1973 for fem tusen kroner av Emmas bestefar, Arne Gundersen. Ett år brukte han på å bygge om lastebilen til en rullende hytte.

– Jeg har venteliste med venner som vil bli med på tur, og til...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden