Caravan Salon 2022: Bil i garasjen | Din Fritid
Caravan Salon 2022

Bil i garasjen

Selvsagt skal en bil ha garasje, tenker du kanskje. Det syntes åpenbart mange av utstillerne av store linere under Caravan Salon-messen i august. I hall 5 var det nemlig en overflod av stooore bobiler med plass til en ekstra personbil ombord.

For mange må det være en drøm: Å komme fram til stedet du har gledet deg til å besøke. Luksus har du i massevis i lineren av en bobil du kjører. Du får på plass støttebeina med et trykk på en knapp, og det samme med markisen. Så kommer du på at du har glemt å handle. Eller kanskje du angrer på at du ikke besøkte den idylliske landsbyen du nettopp passerte? Det er ikke noe problem når du kan åpne garasjen og trille ut din lille sportsbil. Eller kanskje du trives bedre med en Fiat 500 i garasjen? Uansett får du plutselig fleksibiliteten til en svipptur til hvor du måtte ønske deg, når du har med deg bil nummer to.

Dette er neppe en løsning for en normal lommebok, men at det finnes et marked og en interesse for en slik løsning er det ingen tvil om. Det vitner en hel utstillingshall i Düsseldorf om. Og jeg fant forresten en økonomiløsning også!


For deg med drømmer, men kanskje ikke stor nok lommebok kan jo dette være et stilig alternativ!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden