Fornøyde svensker:: Tre priser til Kabe | Din Fritid
Fornøyde svensker:

Tre priser til Kabe

– Vi er veldig stolte, sier Niclas Steén, salgssjef hos Kabe. Den svenske produsenten har i vinter fått hele tre ulike priser for sine produkter. Blant annet European Innovation Awards, hvor Din Fritid er jurymedlem.

Det er mange som deler ut priser til caravanprodukter i bransjen. Men den mest gjeve og internasjonale er nok European Innovation Awards, hvor hele 145 produkter i 17 kategorier ble vurdert. Vinnerne ble offentliggjort på en gallamiddag under CMT-messen i Stuttgart i januar. Juryeringen gjøres av 14 fagtidsskrifter fra ulike europeiske land, og kriteriet er smarte og innovative ideer og produkter som kommer forbrukerne til gode.

Kabe har også vunnet EIA-priser tidligere. Nå kom nok et bevis på det svenske selskapets sterke posisjon som produsent av fritidskjøretøy.

– Det føles alltid flott å få skryt i denne tøffe konkurransen, og det gir oss et ønske om å stå på videre sier Niclas Steén.

Kabes nye funksjon «Kabe Smart Level Control» styrer gassnivå, dekktrykksensorer og nivåindikator ved oppstilling av kjøretøy, og fikk en pris i kategorien “Utstyr” fra European Innovation Awards.

Klassen “Årets bobil 2023” gikk til Kabes Royal-serie i kategorien halvintegrerte importerte bobiler i prisklassen over 70.000 euro. Prisen deles ut av magasinet Pro Mobil.

Den andre utmerkelsen kom i kategorien for den øvre mellomklasse Estate-serien.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden