Bobil-Dag på landet: ​​​​​​​Mjøsas tiltrekningskraft | Din Fritid
Bobil-Dag på landet

​​​​​​​Mjøsas tiltrekningskraft

Såmmå å je bor hen i væla, bære je ser Mjøsa!

De fleste av oss har vel hørt uttrykket over. Det er flere som tror Alf Prøysen eller Kjell Aukrust skapte dette uttrykket, men muligens var det totningen Halvdan Hegtun fra Raufoss (under dekknavnet Even Brattbakken?) som sa de berømte ordene. Om det er én eneste ting i verden de kan enes om på begge sider av Mjøsa, så er det akkurat dette.

Gode opplevelser lokker

Men du må ikke bo ved Mjøsa for å ta del i de mange opplevelsene rundt landets største innsjø. Det finnes mange muligheter for både turister og besøkende, og det er ingen utfordring å finne gode camping- og...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden