Forhandlernytt:: Knaus tilbake hos Tekno Maskin  | Din Fritid
Forhandlernytt:

Knaus tilbake hos Tekno Maskin 

Tekno Maskin på Oppaker i Viken fylke blir igjen Knaus-forhandler. Christian Apenæs, agent for Knaus Tabbert i Norge, forteller at det er som å gjenforenes med en god, gammel venn.

– Tekno Maskin har en rik historie med å selge Knaus i Norge og hadde til og med æren av å være Norges eldste KNAUS-forhandler på et tidspunkt. Det beste er at de også nå skal selge de ettertraktede kjøretøyene fra Weinsberg. Tekno Maskin har kjernekompetanse og leverer oppfølgingen og servicen som kundene våre krever, sier han.

Et marked i bedring?

Økte rentekostnader og svak norsk krone påvirker en viktig kjøpegruppe, nemlig småbarnsfamiliene. Samtidig er generasjonen over ikke like sterkt påvirket av høye renter, påpeker Apenæs, som ser optimistisk på fremtiden.

– Som alle andre må vi forholde oss til virkeligheten i markedet. Samtidig har vi god tro på at det skal ta seg opp, sier han.

– Alltid hatt godt salg

Tekno Maskin ble etablert i 1978, og blir beskrevet som en av pionerene i caravan- og fritidsmarkedet i Norge. KNAUS har vært en trofast følgesvenn siden starten. Thor Kristian Nordhagen, daglig leder i Tekno Maskin, ser frem til å selge KNAUS igjen, i tillegg til WEINSBERG.

– Vi er glade for å få Knaus tilbake i porteføljen vår. Vi har alltid hatt et godt salg på KNAUS, og dette har vært et av våre hovedmerker i alle år. Vi kjente på det da vi mistet merket, at salget på nye bobiler og campingvogner gikk ned. Det blir godt å kunne tilby disse igjen, sier han.

Tekno Maskin ble kjøpt opp av Kroken, og i oppkjøpet var det en klausul om at de ikke kunne ha andre merker enn de hadde avtale med. Nå har de åpnet opp for andre merker, og Nordhagen kan fortelle om jubel i eget hus for den avgjørelsen.

Rett ved europaveien

Tekno Maskin er sikker på at dette partnerskapet vil bidra til å løfte salget på nye vogner og bobiler hos dem. De holder til på Oppaker/Herbergåsen, rett ved E16, som knytter sammen Viken og Innlandet fylke.

Knaus Tabbert AG 

  • En ledende produsent av bobiler, camper vans og campingvogner i Europa. 

  • Tilbyr fritidskjøretøy og fører merkene Knaus, Weinsberg, Tabbert, T@B og Morelo.

  • Har et landsdekkende forhandlernettverk med totalt 26 utsalgssteder i Norge.

  • Aktuelt: Tekno Maskin på Oppaker i Viken blir nå ny forhandler.

  •  

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden