European Caravan Federation:: Mikael Blomqvist valgt inn i EFCs styre | Din Fritid
European Caravan Federation:

Mikael Blomqvist valgt inn i EFCs styre

På European Caravan Federations (ECF) årsmøte den 22. mars i Sorrento, Italia, ble Mikael Blomqvist, administrerende direktør i Kabe AB, valgt inn i styret for ECF som representant for svenske Husvagns- och Husbilsbranschens Riksförbund (HRF). Mikael, som lenge har vært medlem av ECFs tekniske komité, blir nå den første personen noensinne fra Norden til å inngå i ECFs styre.

– Jeg er glad og takknemlig for den tilliten de europeiske bransjeorganisasjonene har gitt meg, sier Mikael Blomqvist i en kommentar. Det europeiske samarbeidet er viktig for at vår bransje skal få rettferdige vilkår å operere under. For eksempel kan vi nevne arbeidet med det fjerde førerkortdirektivet hvor vårt samarbeid innen ECF har gitt gode resultater, fortsetter Mikael.

Til ny president for ECF ble Francois Feuillet (Frankrike) valgt, og styremedlemmene Leo Diepemaat (Nederland), Simone Niccolai (Italia) og Anthony Trevelyan (Storbritannia) ble gjenvalgt. Foruten Mikael Blomqvist ble Bart Decuyper (Belgia) og Bernd Löher (Tyskland) nyvalgt til styret.

På årsmøtet ble også Hermann Pfaff, som har vært president siden 2020, takket av. Sonja Gole ble også takket av etter 20 år i ECFs styre og mer enn 40 år innen bransjen.

– Vår bransje står overfor store utfordringer de kommende årene, og det føles inspirerende å få samarbeide med alle våre europeiske søsterorganisasjoner for å løse dem. Gjennom styreplassen får HRF muligheten til å påvirke beslutningene som berører vår bransje på europeisk nivå, avslutter Mikael Blomqvist i en pressemelding til Din Fritid.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden