: Isabella 2004: Fortelt-kopiererne på overtid | Din Fritid

Isabella 2004: Fortelt-kopiererne på overtid

På grunn av konsekvent nytenking og forskning har den danske forteltfabrikken Isabellas produkter opp gjennom årene vært suverent de mest kopierte i Europa. Men nå kommer kopiererne i den europeiske forteltindustrien til å måtte jobbe overtid.

De europeiske forteltfabrikkene får problemer med å kopiere den nye Commodore Alphas design og konstruksjon
Foto: Isabella

Isabella-fabrikken har nemlig sendt ut en spennende nyskapning på markedet, forteltet Commodore Alpha. Overtiden vil skyldes at modellen, på grunn av sin spesielle konstruksjon og design, ikke er så helt lett å kopiere.

Fronten er nydesignet med høye buede vinduspartier i fronten og et utheng, som er brett på midten og går helt ned til bakken på sidene. De to frontpartiene kan for øvrig rulles helt av, uten at teltet mister sin stabilitet takket være en ny oppfinnelse, en sterk bardunline med stormstropp.

Den har fått navnet ”Typhoon” som et uttrykk for, at stormstroppen virkelig holder forteltet på plass, selv når værgudene viser seg fra sin mest brutale side. Den er i motsetning til mange andre stormoppspenningssystemer veldig lett å betjene i kraft av en innebygget edeltre-bardunstrammer.

Commodore Alpha vil med sin dybde på tre meter helt sikkert falle i smak hos mange caravanister. I hver sideseksjon kan man selv velge, om inngangsdøren skal være inne ved campingvognen eller ute ved fronten. Høyre side er for øvrig utstyrt med et åpningsbart myggnettvindu.

Også fargevalget er helt nytt. Gavlene er tweedfargede, fronten

høyfarget og frontbunnen i et karakteristisk sort design med en oransje dekorasjonsstripe.

Takduken har fått en ny beige farge, som gir et varmt og hyggelig lys i forteltet.

Den stigende interessen for tilbygg har fått Isabella til å konstruere et helt nytt, stort tilbygg i samme design som Alpha-modellen. Tillbygget har mattede vinduer og to inngangsdører i fronten med myggnettsutlufting i midten.

Innvendig er forteltet utstyrt med et nytt gardindesign ”Toscana”, som matcher teltdukens nye fargedesign.

Av ekstrautstyr kan nevnes dørmarkise til gavlene, et frontsolseil, som fungerer som en overdekket terrasse samt takrenner i aluminium.

Les mere her

www.isabella.net

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden