: PlusCamp Krokane | Din Fritid

PlusCamp Krokane

Krokane Camping ligg lengst vest i norge, ved RV 5 ca 2 km få Florø sentrum, ca 4 km frå flyplassen og 3 km frå hurtigrute- og hurtigbåtkai.

Florø er lett tilgjengeleg med fly, båt buss og bil: Frå Oslo eller Trondheim ca.8 timar med bil, frå Bergen eller Ålesund ca.4 timar. Ekspressbåtar frå Sognefjorden, Bergen og Selje. Flysamband frå Oslo og Bergen. Ekspressbuss-samband frå Oslo, Bergen,Trondheim og Ålesund. Hurtigruta stoppar i Florø på nord- og sørgåande rute. Resepsjonen på Krokane Gard er open heile året. Sesongopen resepsjon på campingplassen 01.06-31.08.

Fasiliteter:
19 hytter av høg standard. 17 av hyttene har innlagt dusj og toalett. Hyttene er utstyrt for oppgitt antal personar. Alle hyttene har TV og er vinterisolerte. Det er plass til 35 caravaner/telt. Vi har sanitæranlegg med toalett og dusj, kjøken og vaskerom, tilpassa for bevegelseshemmede. Caravantoalett kan tømmast i eige tømmerom. Du kan leige sengety, og få oppreidde senger mot bestilling minst ein dag på førehand. Du kan reservere hytter og båtar, men ikkje plass for caravan/telt. Rom for rensing, røyking og frysing av fisk.

Aktiviteter:
Her er familiebadestrand og leikeplass, og fine svaberg for bading for dei litt eldre. Baatutleie, snorkling og dykkeaktiviteter.

Café, kiosk eller restaurant:
Campingplassen har kiosk og det er kun 2 km til kafe og restaurant.

Tilbud i området:
Florø sentrum er koseleg med eit maritimt preg. Her er godt utval i all serivce- og handelsnæring. Om sommaren er det mange turisttilbod som t.d. havfiske og turar til øyane. Her er og eit kystmuseum, og det er diverse turløyper rundt om i området. 1 km til Havhesten badeland.

Mer info

PlusCamp Krokane
Telefon: 57 75 22 50
E-mail: krokane@pluscamp.no
Postnummer og sted: 6900 Florø
Web: www.krocamp.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden