: Bürstner 2005: Mega Van – framtidsbobil | Din Fritid

Bürstner 2005: Mega Van – framtidsbobil

Den ble presentert som en framtidsstudie, men så mer ut til å være en produksjonsklar modell.

”Dette er bare for å gi en forsmak på hvordan framtidens bobiler fra Bürstner kan komme til å se ut”, konstaterte man når Bürstner Mega Van ble avduket.

Basert på et Renault Master-førerhus med et AMC-chassis fra AL-KO Kober skal Mega Van tilby det beste hva angår komfort og sikkerhet.

Helt i pakt med tiden er at det halvintegrerte karosseriet har helt slette plater, og lakkeringen – sølvfarget med rød nederdel og antrasittgrå partier runt vinduene – er utrolig elegant.

Elegant er også overbygningen over førerhuset, og det litt strammere bakpartiet forsterker ytterligere inntrykket av sober eleganse.

I bakpartiet finner man dessuten en av de mange finessene hos Mega Van: En uttrekkbar boks (som ekstrautstyr elektriskt drevet) der et par sykler, eller en scooter, kan transporteres på en beskyttet måte.

Tekstilene i innredningen matcher den utvendige fargekombinasjonen, og selv om planløsningen er den som man vanligvis finner i halvintegrerte bobiler i denne størrelsen så kan Mega Van briljere med en finesse som er uvanlig i halvintegrerte biler – en ekstra dobbeltseng i form av en nedfellbar seng i fronten.

Ny er også løsningen i hygieneavdelingen, med blant annet en sirkelrund dusj. Naturligvis inngår også en utedusj i det rikholdige utstyrsnivået.

Selv om Mega Van, ved presentasjonen, ble påstått å være en designstudie, så har responsen på de messene den har blitt vist fram vært så stort at alt tyder på at den går i serieproduksjon – og det kanskje allerede til våren!

Les mere her: www.kroken.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden