: Norvei 2006: Kos og hygge i tre dager | Din Fritid

Norvei 2006: Kos og hygge i tre dager

Også i år vil messecampen bli utenfor Exporama-senteret på Skjetten. I fjor lå det 312 ekvipasjer på plass, i år håper leder for campen, Arild Berg, på enda flere.

– Vi er litt spente, men tilbakemeldingene vi fikk i fjor var veldig gode så vi håper på godt besøk, sier Arild Berg, som kan lokke med både messedans, trubadurkveld og flere aktiviteter rundt det som vil være Norges største tredagers campingplass.

- I fjor erfarte vi at mange valgte å komme til messecampen uten å bestille på forhånd, og det er for så vidt greit for vi har nok av plass, sier Berg, som likevel vil anbefale de som har tenkt seg til messecampen å forhåndsbestille.

I år er Norvei Caravan og Fritid utvidet med en dag, men messecampen vil først åpne torsdag kveld.

Skyttelbusser

- For oss ble det umulig å åpne tidligere, da måtte våre mannskaper ha bedt seg fri en dag til på jobb, og det ble vanskelig. Men vi har inngått en avtale med Exporamasenteret der de som ønsker deg kan parkere på en midlertidig plass når de kommer torsdag, så det er muligheter hvis du er tidlig ute, sier Berg.

For alle deltakere på messecampen er det satt opp skyttelbusser som går mellom campen og Norges Varemesse. Disse er gratis og vil gå hele dagen, med størst frekvens på morgenen og ettermiddagen. Bussen tar rundt 10-15 minutter og det vil være informasjon om avganger tilgjengelig på camp-området.

- I år blir det bare transport med veteranbussene. De var mest populære i fjor, så derfor har vi valgt å bare satse på dem i år, sier Berg.

Mer info: www.messecamp.info

Les også: www.norvei-caravan.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden