: Hobby campingvogner 2007 | Din Fritid

Hobby campingvogner 2007

Hobby kommer til 2007-sesongen i en fornyet utgave, som virker å ha truffet det kjøpende publikum. Det er vel derfor ingenting som tyder på at man ikke skal klare å beholde sin posisjon som Norges mest solgte campingvognfabrikat. En posisjon de har hatt siden 1982.

Totalt omfatter årets Hobby-program 69 planløsninger fordelt på fire modellserier. Listen over årets nyheter er utrolig lang og omfatter de fleste aspekter av en campingvogn. Vi kan nevne nye møbler i moderne tredekor, kombinert med nye puter og gardiner. Det er videre ny innvendig belysning både hva angår lamper og spotter. Man har også utviklet noe man betegner mediaoval, og et nytt kontrollpanel for alle strømfunksjoner, som det er mulig å betjene med fjernkontroll.

Dobbeltsengen er ny og utstyrt med hel madrass. Kjøkkenet er også nyutviklet med stekeovn.
Vinduene er nye, både i form og farge. Vognene med frittstående dobbeltseng vil leveres med stort sidevindu på 80x102 cm. Med unntak av Landhaus her vognene fått ny inngangsdør med ovalt vindu.
Utvendig er det ny endevegg med integrerte lykter og høyt plassert bremselys. Det er også ny markiselist og takrail.

2007 blir for Hobby et år i jubileenes tegn. Ved årsskiftet kunne man altså feire 25 år på toppen av den norske registreringsstatistikken, og til våren er det 40-år siden Harald Striewski etablerte Hobby Wohnwagenwerk.

Les mer på: www.lara.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden