: Isabella Opus: Markant nyskapning | Din Fritid

Isabella Opus: Markant nyskapning

Det er ved første øyekast et helt nytt og avansert utseende, som skiller Opus ut fra klassens øvrige fortelt. Men ved nærmere ettersyn skjuler det seg en lang rekke nyskapninger bak den spennende look’n.


Det nye Opus fra Isabella har et markant annerledes design enn sine kollegaer i 2,5 meters klassen

Jubilæumsfortelt

Selv om jubileumsforteltet Opus fra den danske fabrikken Isabella både designmessig og utstyrsmessig er utstyrt med en rekke fasiliteter fra fabrikkens flaggskip Vision, så må inidlertid Opus betraktes som helt sin egen i forteltenes 2,5-meters klasse.

Det markante designet henleder bla. tanken på den moderne byggestilen med vinduer helt til taket, noe som er med på å sikre et lyst fortelt. Medvirkende til dette er også et nykonstrueret plisse gardinsystem i lyse farger, som i nedrullet tilstand gir et jevnt og behagelig lys i forteltet. Mange forskjellige åpningsmuligheter gjør, at Opus-forteltet kan tilfredsstille stort sett alle camperes ønsker med hensyn til innganger, omgjøring til en åpen veranda eller bare et fortelt med åpne sider hele veien rundt, slik at det fungerer som et solseil.

Lette teltstengene - CarbonX

Forteltets gavler er nykonstruerte med et spesielt myggnett under vindusseksjonen. Myggnettet er overdekket med en klaff, som åpnes fra bunnen, noe som innebærer, at det kan stå åpent, selv når det regner.

Teltstengene er markedets letteste CarbonX, som er kullfiberforsterkede glassfiberrør med de spesielle IsaFix teleskopbeslag, som gjør det veldig enkelt å stramme opp forteltet, idet man med en finger kan låse og løsne beslaget.

Les mer her: www.isabella.net

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden