: Naturcamping i Norge | Din Fritid

Naturcamping i Norge

Back to Nature er et dansk konsept der 114 campingplasser, derav 62 danske og flere norske, svenske, tyske, franske og østerrikske er nøye utvalgt etter beliggenheten.


Randsverk Camping

Dette er en skjønn plass med flott natur som preges av mange trær både på og utenfor plassen. Dette luner, og skaper grønne, private lunger der gjestene nyter ferien sin. På Randsverk er livet enkelt – gjestene legger seg der de tror de selv kommer til å trives best. Oppholdet skjer i samspill med både natur og dyr; sauebjeller høres lang vei fra de lubne hvite som beiter rett utenfor plassens inngjerding.

Trollveggen Camping

Denne plassen ligger perfekt plassert i naturlig terreng, og er et mekka for den som liker å gå turer på egen hånd. Trollveggen Camping ligger i et rolig miljø også, og det er kun Raumabanen som forstyrrer idyllen et par ganger daglig. Til gjengjeld kan en høre høye brak innimellom; det er stein som river seg løs fra fjellet og lager småskred.


Odda Camping

Odda camping ligger idyllisk til i landlige omgivelser med nydelig natur, i nærheten av vann og høye fjell, enorme fosser, og har utsikt mot snø og is på de høyeste toppene. Samtidig ligger campingplassen bare 2 km fra Hardangerfjorden og Odda sentrum. Omgivelsene er preget av trær og busker, den ligger herlig til ved vannet og gjestene har utsikt mot Oddadalen og Folgefonna isbre. Sjarm er stikkord for denne plassen; her dukes det til langbord på kveldene og gjestene spiser og omgås mye sosialt sammen.

Nidelven Camping

En fantastisk fredfylt plass med fiskeog flotte bademuligheter i Nidelven. Campingplassens område er som skapt for et par dagers deilig avslapning, og i tillegg til å bo tett innpå naturen kan en benytte seg av muligheten for gratis fiske. Det er bare 12 km til Trondheim sentrum og alle severdigheter; og på selve plassen koser ungene seg med lek, badminton, båter og bad.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden