: Storbritannia: Topp 10 familiedager utendørs for under £10 | Din Fritid

Storbritannia: Topp 10 familiedager utendørs for under £10

Vi vet at familieferier kan være dyrt, så for å la lommeboka hvile litt og gi familien en flott dag utendørs, her gir VisitBritain deg noen ideer for de beste familiedagene utendørs i Storbritannia for under £10.

Foto: Dinosaur Farm Museum

Dinosaur Farm Museum, Isle of Wight

Besøk Dinosaur Farm Museum på Isle of Wight, det beste stedet i Europa når det gjelder å oppdage fossiler. Museet arrangerer guidede fossiljakter på en lokal strand i løpet av hele året, og du kan se ekte fotspor av dinosaurer og oppdage dine egne dinosaur fossiler.

Foto: Tall Ship, Glasgow Harbour

Tall Ship, Glasgow Harbour

Ta med familien til Glasgow og stig ombord the Glenlee, som ble brukt til å transportere last fra 1896 til 1969 og reiste jorden rundt 4 ganger. Med din familiebillett kan du oppdage alle skipets hjørner for deretter å ta plass rundt bordet for ’Grub and Grog Galore!’ der du spiser sammen med kaptein Scallywag og Glenlee Grog.

Wilderness Wood, East Sussex

Wilderness Wood er en strålende lekeplass ute for hele familien. Denne unike, prisvinnende skogen inneholder stier for gåturer og sykkelturer, lekeområder, samt piknik og grillområder på totalt 61 acres med flott skog. Wilderness Wood arrangerer også sesongbaserte arrangementer som Fairy Gardens, Moths by Moonlight og Chestnut Celebration.

Museum of Witchcraft, Boscastle

Besøk Boscastle, landsbyen ved kysten i Cornwall, og bli skremt på museet for heksekunst. Museet er hjemmet for verdens største samling av heksekunst produkter og er en av Cornwalls mest populære museer. Her får du se dokker med ekte menneskehår, kjeler, høygafler og andre fascinerende redskap.

London Fields Lido

Hvis du og familien din vil kjøle dere ned etter en varm dag i byen, ta turen til London Fields Lido i Hackney, Londons eneste svømmebasseng utendørs i olympisk størrelse.
Bassenget vant nylig prisen Golden Goggles for det beste stedet å svømme utendørs i London, og det er ikke vanskelig å se hvorfor med 66 fots basseng og 1.590.000 liter med vann. Det er det perfekte stedet for en flott svømmetur med familien.

Killhope – Nord-Englands ledende gruvemuseum, Durham

Killhope er hjemmet til en av mange gruver i North Pennines, og her kan du lære om livene til gruvefamiliene og til og med oppleve å gå ned i gruvene selv. En morsom og lærerik dag som hele familien vil like, og Killhopes favorittattraksjoner for barna er gruveturene og skiveavdelingen.

Foto: Spitalfields City Farm, London

Keynes Country Park, Gloucestershire

Om du enten ønsker moro og eventyr eller stillhet og avslapping på din familietur, så har Keynes Country Park alt du trenger. Her finner du en fantastisk familiestrand, 2 lekeplasser, båt- og sykkelutleie, grillområder, en lekeplass oppe i lufta, vannaktiviteter, naturområder og mye mer.

Segedunum Roman Fort, Wallsend, Tyne & Wear

Opplev livet ved Hadrian’s Wall for 1800 år siden ved Segendunum Roman Fort. Segedunum var hjemmet til mer enn 600 romerske soldater og beskyttet en viktig del av Hadrian’s Wall i nesten 300 år. Oppdag livet til romerne på Segedunum i det interaktive teateret, de oppgravede ruinene og det 35 meter høye utsiktstårnet.

Foto: Spitalfields City Farm, London

Spitalfields City Farm, London

Spitalfields City Farm er en flott destinasjon for en dag ute med familien. Med utgangspunkt i veldedighet passer gården for hele familien. På gården kan du møte mange forskjellige dyr, barna kan lære seg hvor egg og melk kommer fra og du kan delta i aktiviteter når det gjelder meieri, sunn mat og bærekraftighet. Gratis inngang

Foto: Golden Hinde Educational Museum, London

Golden Hinde Educational Museum, London

The Golden Hinde er en flott historisk og nøyaktig kopi av skipet der Sir Francis Drake utførte den andre jordomseilingen noensinne i verden mellom 1577-80. Mannskapet, kledd i klær fra den tiden gir deg guidede turer og du kan lære alt om livet på sjøen i dette skipet fra det 16. århundre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden