: Sea-band - Kjøretur uten kvalme | Din Fritid

Sea-band - Kjøretur uten kvalme

En ellers glad feriestemning i bilen kan raskt bli ødelagt, dersom barnet blir bilsyk. Men hvorfor fylle barnet ditt med piller, når det finnes et langt mer effektivt middel – helt uten bivirkninger?

Med Sea-band rundt håndleddet er reisesyken langt borte

Et lite akupressurbånd på håndleddet fjerner reisesyken.

Løsningen heter Sea-band, et lite smart akupressurbånd, som settes på barnets håndledd. En knapp på innsiden av båndet stimulerer et viktig akupressurpunkt under håndleddet. Ved hjelp av båndets vedvarende trykk på dette punktet, gjenskapes balansen i kroppen etter få minutter - og kvalmen blir enten redusert eller forsvinner helt. Med andre ord virker båndet som en liten mobil akupunktur-hjelper.

Sea-band, som fås i barne- og voksenstørrelse, kan i tillegg brukes i forbindelse med sjøsyke, luftsyke, graviditetskvalme eller ved kvalme i forbindelse med inntak av medisin. Akupressurbåndet virker også forebyggende.

Sea-band kan vaskes og brukes igjen og igjen. Leveres i eske med to akupressurbånd (et til hver hånd), og forhandles av helsebutikker og apotek til en veiledende pris på kr. 119,-. Det medfølger for øvrig full tilfredshetsgaranti på produktet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden