: Ny AvantGarde kolleksjon fra Outwell | Din Fritid

Ny AvantGarde kolleksjon fra Outwell

Med lanseringen av Outwells AvantGarde kolleksjon, er en ny generasjon av familietelt blitt tilgjengelig.

Med Outwells lansering av sitt nye flaggskip, AvantGarde kolleksjonen, er en helt ny generasjon av campingtelt for familier blitt tilgjengelig i butikkene. Alle telt og alt tilbehør i denne kolleksjonen er designet, slik at din neste campingferie blir så behagelig og avslappende som mulig.

AvantGarde kolleksjonen integrerer den nyeste teknologien og de fineste materialene i en rekke telt, som både er solide og gir en optimal plassutnyttelse. Her er ikke noe overlatt til tilfeldighetene, heller ikke designet, der den nye Mocca-fargen går igjen i alle kolleksjonens produkter, fra teltenes yttre i Mocca med trykk, som fører tankene over på grønne gressplener, til de Mocca-fargede sirklene på tepper og border. Alt er fargekoordinert, slik at du kan skape din helt egen look.

AvantGarde kolleksjonen omfatter tre nye teltmodeller: Ohio, Maryland og Arkansas, som har innovative nye tørkestenger ved frontsolseilet. Det løser én gang for alle det evige spørsmålet om, hvor det våte badetøyet skal henges til tørk. Alle de nye AvantGarde teltmodellene kan utvides med det nye lukkede tilbygget, som i tillegg er utstyrt med avtagbar teltbunn.

AvantGarde kolleksjonen inneholder dessuten et omfattende utvalg av tilbehør som leseil, madrasser og liggeunderlag til sammenleggbart møblement og servise, som gjør det mulig for deg å skape din egen innredning.

Mocca-stripene i Hudson-stolen passer perfekt til alle teltene i kolleksjonen. Så len deg tilbake, slapp av, og nyt kombinasjonen av friluftsliv og komfort.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden