: 2009: Hemsedal Topp 20 konkurransen | Din Fritid

2009: Hemsedal Topp 20 konkurransen

Topp 20 vandreprogrammet er Hemsedals mest populære sommeraktivitet. Sommeren 2008 vandret over 20.000 personer fra hele 56 ulike nasjoner til topps og skrev seg inn i en av toppturbøkene. Flere vandreglade entusiaster klarte igjen alle de 20 toppene i løpet av sommeren. Vil du bli en av de?

Hemsedal ønsker sommeren velkommen og introduserer fra 20.juni 2009 Hemsedal Topp 20 konkurransen 2009. Alle som vandrer til topps på alle de 20 fjelltoppene i Topp 20 vandreprogrammet, og klipper sitt nummererte konkurransekort på toppene i perioden 20.juni til 8. oktober 2009, er med i trekningen om mange flotte premier. Nummererte konkurransekort hentes på Hemsedal Turistkontor ved registrering til konkurransen. Trekning av premier blant alle som innen 8.oktober innleverer konkurransekort med 20 klipp, og samtidig har skrevet seg inn samtlige Topp 20 toppturbøker foretas fredag 9.oktober.


Premieliste

1. Sesongkort i Hemsedal Skisenter vinteren 2009/10
2. North Face / Hemsedal tursekk
3. North Face / Hemsedal fleece
4. Hettejakke fra Hemsedalkolleksjonen
5. Hettejakke fra Hemsedalkolleksjonen
6. Hettejakke fra Hemsedalkolleksjonen
7. Fotoboken av Rune Johansen ” I Hemsedal”
8. Fotoboken av Rune Johansen ”I Hemsedal”
9. Valgfri lue eller pannebånd fra Hemsedalkolleksjonen
10. Valgfri lue eller pannebånd fra Hemsedalkolleksjonen

I tillegg vil yngste og eldste deltaker som gjennomfører få en hettejakke fra Hemsedalskolleksjonen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden