: Mehrzeller Camper: Futurisk campingvogn | Din Fritid

Mehrzeller Camper: Futurisk campingvogn

Er du typen som elsker å vekke oppsikt? Da er Mehrzeller Camper midt i blinken for deg.

Noe futuristisk, og ikke så rent lite spennende er innredningen i Mehrzeller Camper.

Stadig flere ønsker sitt eget uttrykk enten det er hus, bil eller klær. Innovativ design er blitt stadig mer populær, og folk frykter ikke i like stor grad som før å skille seg ut fra mengden. Om campingfolket er like fryktløse i forhold til å ta nye innovative løsninger innover seg, vil tiden vise.

Mehrzeller Campers design appellerer nemlig til individualister som ønsker særpreg.

To ungdommer fra Østerrike har satt fokus på design og skreddersydde tilpasninger for kundene da de utviklet den futuristiske campingvognen, og Mehrzeller Camper ønsker at du selv tilpasser campingvognen på nettet før du kjøper den.

Ideen kom fra Christian Freisling og Theresa Kalteis, som begge studerer arkitektur på det tekniske universitetet i Graz Østerrike.

Prosjektet har vakt så stor interesse at BMW, Alko, Truma, Dometic og et tyvetalls andre selskaper er med på sponsorsiden.


Nett-bestilling

For produsentene er skreddersøm det viktigste, og det meste kan endres på campingvognen for å dekke kundens spesielle behov.

I bestillingsprosedyren på nettet begynner du med å mate nettsiden med hvor mange personer og dyr som skal bruke vognen. Så fordeler du plassen til kjøkken, antall spise- og sengeplasser, arbeidsplass og underholdning. Systemet genererer så automatisk et forslag i 3D basert på dine ønsker. Deretter velger du materialer og utstyr. Til slutt kalkuleres prisen.

Resultatet er en meget spesiell campingvogn som garantert vi vekke oppmerksomhet. Om ergonomi, luftmotstand og komfort er like bra som vogna er spesiell, vites ikke. Men det er selvsagt underordnet så lenge doningen ser bra ut.

Campingvognen produseres etter grunnreglene om masseprodusert tilpassing. Hemmeligheten er å bruke moderne teknologi for å automatisere personlige tilpasninger, slik at den blir nesten like billig å masseprodusere som en standardvogn.

Oppmerksomhet er du garantert å få, hvis du reiser rundt med denne campingvognen på norske riksveier.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden