: TopCamp Bryrup Aqua Camping: Nå med 4 stjerner | Din Fritid

TopCamp Bryrup Aqua Camping: Nå med 4 stjerner

Den midt- og østjyske campinghimmel har fått ytterligere en stjerne: TopCamp Bryrup Aqua Camping ved Silkeborg har nettopp fått tildelt den 4. stjernen av Campingrådet, og det helt uten anmerkninger. TopCamp Bryrup er den 17. campingplassen i Danmark som har oppnådd den 4. stjernen blant de ca. 500 registrerte campingplassene i Danmark og det er i seg selv et kvalitetsstempel.


Investeringer for 9 millioner

- Det er måneder med hardt arbeid og investeringer, som nå endelig er blitt fullført, og vi er veldig stolte over resultatet, sier plassjefparet Mette og Carsten Andersen som leder sin tredje sesong på Bryrup. Det er investert ca. 9 millioner kroner på å forandre plassen til en superlekker plass og pengene er hovedsakelig brukt på fasiliteter. Alle fasilitetene er nye og det er lagt vekt på komfort og velvære, samtidig som det er etablert en stor felles grillterrasse med et utekjøkken, som allerede blir flittig brukt. De positive opplevelsene og kommentarer vil ingen ende ta og campingplassens gjester er ganske enkelt henrykte over den måten fasilitetene fungerer på - ”det er jo bedre enn hjemme” er en hyppig kommentar.

Et livlig og attraktivt område

På TopCamp Bryrup Aqua Camping ved Silkeborg er der alltid liv og glade dager og det er massevis av spennende aktiviteter for både barn og voksne hele sesongen igjennom. Området i og omkring Silkeborg byr på mange opplevelser og naturen er storslagen. I Bryrup går veteranbanen Bryrup/Vrads i sommerrute og i Silkeborg summer det av liv i sommermånedene.


Stjerneresepsjon på TopCamp Bryrup

I weekenden 4-6. september arrangeres det ”stjerneresepsjon” med gratis mat og drikke på TopCamp Bryrup. Alle som har tid og lyst er hermed invitert og det diskes opp med mat og drikke på den nye grillterrassen. Det vil også være en masse ekstra underholdning for både barn og voksne denne helgen. Blir man fra fredag til søndag er det 50 % rabatt på overnattingsprisen. Alle er velkomne til denne festlige begivenheten. Programmet kan ses på campingplassens hjemmeside.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden