: TopCamp Henne Strand: Luksus uten grenser | Din Fritid

TopCamp Henne Strand: Luksus uten grenser

Når man som gjest triller inn på TopCamp Henne Strand legger man umiddelbart merke til, at her er det snakk om en annerledes campingplass. Den moderne fasaden er i hvertfall ikke typen det går flest av – ikke engang i Danmark, som ellers er veldig langt framme, når det gjelder utvikling og modernisering av campingplasser. Stilen holdes hele veien igjennom.

Det er med andre ord ikke bare bygget en flott og innbydende fasade, som skal lokke til seg uvitende gjester, men tvertimot en gjennomgående ombygning, der alle nye fasiliteter tar steget opp i en høyere divisjon og stilen er gjennomført til punkt og prikke. Tina og Peder Kristensen står bak all utvikling og samtlige ideer på plassen.

- Først brukte vi et par år på å lære campingplassen og campinglivet å kjenne. Det var faktisk et krav fra mine foreldre, før vi fikk lov til å kjøpe plassen. Det var kanskje veldig bra, for i dag vet vi virkelig, hva vi snakker om, forteller Tina Kristensen, som eier TopCamp Henne Strand sammen med sin mann Peder.


Investert 16 millioner

Det er investert 16 millioner danske kroner i luksus og TopCamp Henne Strand kan nå slutte seg til rekken av ekstraordinære campingplasser på Vestkysten. Pengene er bl.a. brukt til ny hovedbygning, innkjøring og ankomstareal samt trendsettende sanitets- og kjøkkenbygning. Materialvalget, som bl.a. består av jatoba-tre, eternitt og zink, er gjennomgående av høy kvalitet, som både signaliserer det moderne uten å fjerne seg fra naturen.

Plassen ligger tross alt midt i klittene. I hovedbygningen tilbys voksenrom med flatskjermer, peis og designmøbler. Det er også fitness-fasiliteter, IT-rom, 42” flatskjermer, pool samt et stort barnehus, der det er masser av plass til kreativ leking.


Gå fornøyd på badet

Den nye sanitetsbygningen har fire store familiebaderom, herre- og dameavdeling, hundebad, handicaprom, kjemitoalett, et kjempekjøkken med flatskjerm, oppvaskmaskiner, mikroovner, gasskomfyrer og ovner.

- Vi vet at luksuscamping i dag dreier seg mye om at familier ikke vil gå å dusje hver for seg. Man vil gjerne kunne gå inn på et stort familiebadeværelse sammen, akkurat som man gjør hjemme. Vi har så bare gjort litt mer ut av dekorasjonene, slik at det samtidig er morsomt for de små å ta seg et bad, forteller Peder Kristensen, som selv er far til to barn.

Barneavdelingen er også noe for seg selv. Det er benyttet italienske fliser i blå og hvite farger med sølv og glitter, selv fugemassen er i glitter. På en del av veggene er det brukt mosaikker i mange farger og i taket er det en stjernehimmel, som hele tiden skifter farge.


Høyt informasjonsnivå

Dagens utvikling gjør, at det i dag er adskillig lettere å informere gjestene angående de aktivitetene, som daglig finner sted på plassen. Denne utvikling har man lenge brukt innen andre ferieformer.

På TopCamp Henne Strand er det satt opp infotavler, slik at gjestene kan holde seg orientert, i tillegg til at det også er mulig å se private beskjeder fra leirsjefen. Skjermene viser også nyheter, værutsikter og mye mer.


Alt det fine

Det fine ved denne campingplassen, som ligger ned til en av Vestkystens flotteste badestrander, er at man fortsatt er tett på naturen og Vesterhavet. Bare i det øyeblikk man f.eks. skal lage mat, på badet eller kanskje sjekke sine mails, går man inn i supermoderne fasiliteter, som for manges vedkommende vil overgå det som man har hjemme.

Det betyr med andre ord, at man ikke mister sjarmen ved campinglivet, som primært foregår utenfor. Til gjengjeld pakkes man inn av luksus alle andre steder. Det er en veldig fin balanse, men her er det snakk om en innertier.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden