: Små vogner: Eximo Sport 370 (2010-modell) - KABE look i polsk innpakning | Din Fritid

Små vogner: Eximo Sport 370 (2010-modell) - KABE look i polsk innpakning

Når man ser Eximo Sport 370 ser den kjent ut, ikke underlig, for karosseriet er nesten identisk med eldre KABE modeller, dekoren er imidlertid annerledes, men at det er KABE som står bak, det fornekter seg ikke.

Kabe Eximo Sport 370

Eximo ser umiddelbart ut til å være laget med KABEs kvalitet som ledetråd. Den ser ut som den er laget solid og ordentlig, og at det er KABEs normer som også gjelder på den polske fabrikken. Vi fant ikke noe å bemerke med hensyn til sammensetningskvaliteten.

Vognen har en tradisjonell planløsning, med kjøkken og badeværelse bakerst. Klesskap og TV benk med skap i midten langs veggene, og en dinette forrest, som kan gjøres om til tre soveplasser. Det er lamellbunn under sitteputene, så de er egnet til å få en god søvn på, uten kondensdannelse under liggeflaten. To voksne og et barn har masser av plass her.

Kjøkkenet har to gassbluss og det er et kjøleskap på 91 liter. Det er masser av skuffer og skap, med plass til alskens kjøkkenutstyr og matvarer.


Truma punktvarme

Badeværelset byr på et vridbart toalett og et skap med håndvask ovenfor, og et deilig stort speil. Funksjonelt og enkelt.

Vognen er utstyrt med Truma punktvarme, og med en isolering med styren på 25 mm i vegger og tak og 30 mm i gulvet er det ingen vintervogn det er snakk om, men en brukbar løsning vår og høst.

Eximo selges i Sverige og Norge, og forventes også å bli markedsført i Danmark om ikke så lenge.

Totalvekt 900 eller 1000 kg
Innvendig lengde 366 cm
Innvendig bredde 215 cm

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden