: Sunlight: Caravannyheter 2010 | Din Fritid

Sunlight: Caravannyheter 2010

Sunlight har presentert sitt caravanprogram til 2010-sesongen, som kan sammenfattes slik: En ny planløsning, nytt sportslig utvendig design med glatte plater, nytt innvendig design, to stoffvarianter og et omfangsrikt standardutstyr.

Sunlight modell C 47 D.

Til 2010 sesongen utvider Sunlight sitt caravanprogram med en ny planløsning, slik at man kommer opp i ni modeller. Vognene er laget i Tyskland, med en overordnet målsetting om å produsere prisgunstige campingvogner. Til den kommende sesongen vil det også være mulig å få vognene levert med glatte karosseriplater med en sportslig utvendig design.

Innvendig har vognene gjennomgått en total bearbeiding og kommer nå i en lys, frisk trekulør med betegnelsen Montreux Birnbaum, i tillegg er det nytt gulvbelegg og benkeplater. Klesskapene har fått innvendig belysning, og i modellene med faste senger er det nye madrasser som skal sikre en komfortabel søvn.

Man har også omgjort litt på kjøkkenet og i mange modeller er det nå standard med stativ for vinflasker. På utstyrssiden vil man kunne få vognene med gulvvarme, og en utstyrspakke med betegnelsen Comfort som omfatter panoramatakvindu, avtrekksvifte, Truma Therme og myggnettdør.

Til 2010 er det mulig å velge mellom to stofftrekk, ”Rügen” med kremfarget kunstlær kombinert med mørkeblått og ”Torino” med beige/grå mønstret setetrekk og grønne forheng. Ved inngangsdøren har man på enkelte modeller funnet plass til et skoskap.

Sunlight modell C 51 K.

Sunlight modellene

Den nye modellen fra Sunlight har fått betegnelsen C 55 DBM og har en gedigen midtplassert dobbeltseng i vognens bakre del, med stort oppbevaringsrom under. Foran i vognen er det rundsittegruppe mens man i midten har lokalisert toalett og kjøkken.

Den minste modellen fra Sunlight er C 39 HK med en planløsning med rundsittegruppe foran og toalett og kjøkken mot endeveggen. Sittegruppen foran har såpass lange benker at de kan brukes som to enkle senger nattetid.

Modellen C 44 D har fast tverrplassert dobbeltseng i fronten mens sittegruppen er plassert bakerst.

Modellene C 45 D og C 47 D har begge langsgående dobbeltseng foran i vognen. For C 47 D sitt vedkommende er det mulig å få denne med en tillatt totalvekt på 1600 kg.

C 51 K betegnes som familievognen med fast dobbeltseng for foreldrene på tvers foran i vognen og tverrplasserte køyer, der den underste er noe kortere da man i fotenden har plassert et skap for klær eller leker.

Modell C 52 K har langsgående dobbeltseng foran i vognen med toalettrom i hjørnet og vaskeservanten på utsiden.

I C 55 D er det bred dobbeltseng bak i vognen og rundsittegruppe foran, mens C 55 V har romslig toalettrom og to enkle senger bak i vognen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden