: Hagen Strand Camping: Nå med tre stjerner | Din Fritid

Hagen Strand Camping: Nå med tre stjerner

Hagen Strand Camping på sørsiden av Vejle Fjord har nå fått enda en stjerne. Det er blitt investert betydelig de to siste årene og man kan tydelig se resultatet av dette.

I 2009 innviet Hagen Strand Camping blant annet et nytt campingkjøkken og TV-stue samt tre nye familiebaderom. De nye fasilitetsbygningene er innredet i gedigne kvalitetsmaterialer, slik at kjøkkenet er preget av benkeplater i granitt, hvitevarer i rustfritt stål, sorte italienske fliser på gulvet og dansk kunst på veggene. De luksuriøse familiebaderommene er utstyrt med doble porselensvasker.
-Det må jo gjerne være pent å se på, men det viktigste for oss er at gjestene føler seg vel tilpass og setter pris på de nye installasjonene, og det har vi tydelig kunnet merke forrige sesong, sier plassjef Jette Blæsberg.

Denne våren står det et nytt stelle- og barnebaderom klart. Strømforsyningen på en del av plassene oppgraderes og det er satt opp nye strømpåler.

-Både ved innredningen av de fasiliteter som allerede er tatt i bruk og ved utførelsen av forbedringene foran den kommende sesongen, har vi lagt mye vekt på, hva våre gjester ønsker og etterspør. Samtidig stiller vi selv store krav til funksjon og design. Alle nye investeringer utføres slik at de tilfredsstiller kravene til fem stjerner, forteller plassjef Claus Solberg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden