: Små vogner: Adria Action (2010-modell) - Cool, praktisk og lett | Din Fritid

Små vogner: Adria Action (2010-modell) - Cool, praktisk og lett

Slovenske Adria har etablert navnet sitt i kundenes bevissthet, og har et stort publikum. Lillebroren Action går sine helt egne veier, og er blitt en slags kultvogn, med sin markante linjeføring. Man kjenner den på kurvene, og synet gjør deg glad.

Adria Action 361 LH

Adria Action 361 LH har to sofaer med et bord imellom, som umiddelbart kan brukes som langsenger. Det kan også utvides til tre soveplasser, så det er plass til en liten familie i vognen.

Det er endekjøkken bak i vognen, med et 60 liters kjøleskap og to gassbluss, skuffer og skapplass som rekker til det nødvendige for de fleste, enkelt og praktisk. På innersiden av døren er det en søppelkurv, praktisk rett ved kjøkkenbenken.

Ved siden av kjøkkenet er det et badeværelse med dusjforheng og mulighet til en dusj i en presset situasjon, men ikke de store forholdene. Det er vendbart toalett og håndvask. Det er innebygget vanntank på 40 liter og varmt og kaldt vann i vognen.

Endekjøkken bak i vognen, med et 60 liters kjøleskap og to gassbluss, skuffer og skapplass som rekker til det nødvendige

Riktig arbeidshøyde

Ved veggene er det henholdsvis klesskap og kjøleskap, som er plassert over et skap med hyller. Kjøleskapet har således en ergonomisk riktig arbeidshøyde. Det er skap øverst oppe over vinduene. Endelig er det på klesskapet funnet plass til en hylle som kan klappes opp og brukes til f.eks. TV hylle. Alt på plass, plass til alt, det må være slagordet for denne vognens innredning.

Utvendig framstår vognen i glassfiberarmert plast, som tåler all slags vær, inkludert en sydeuropeisk haglbyge. Gassflasken er plassert i et skap med tilgang utenfra, på siden av vognen, det er bare plass til én gassflaske. Det er utvendig tilgang til et stort rom under oppholdsarealet.

Totalvekt 900 kg
Innvendig lengde 361 cm
Innvendig bredde 208 cm

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden