: Ny salg-/markedskonsulent hos Mysen Caravan | Din Fritid

Ny salg-/markedskonsulent hos Mysen Caravan

Mysen Caravan i Østfold har opplevd en bra vekst i årets 4 første måneder, da man kan notere en omsetningsvekst på rundt 20 prosent, noe som i hovedsak skyldes et betraktelig bedre forhåndssalg gjennom vinteren enn det man hadde i fjor.

For å gi kundene en enda bedre service har man gått til ansettelse av en ny medarbeider med tittelen salg/markedskonsulent. Han har navnet Thorleif Norum, er 52 år, og kommer nærmest fra Ge Capital Bilfinans, der han jobbet med finansiering rettet mot caravanbransjen, der blant andre Kroken Caravan var blant kundene.

Han har videre bakgrunn fra media, både avis og TV, og har vært senterleder ved storsenteret Torvbyen i Fredrikstad.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden