: SCR: Svensk Camping & Stugor 2010 | Din Fritid

SCR: Svensk Camping & Stugor 2010

Nå er 2010 utgaven av Svensk Camping & Stugor på gaten. Den store katalogen inneholder inspirasjon til mer enn 500 plasser i Sverige.

Nå kan katalogen bestilles gratis hos SCR, de svenske campingplassenes bransjeorganisasjon. Man kan også hente et eksemplar hos medlemmene av SCR, på alle svenske turistbyråer, utvalgte IKEA butikker i Europa, fergerederier, fornøyelsesparker i Norden, ambassader samt caravanforhandlere i Sverige, Danmark og Holland. Endelig er det også mulig å få tak i et eksemplar på en av vårens ca. 20 europeiske reiselivsmesser.

Publikasjonen er Sveriges største turistbrosjyre, med et opplag på 1,3 millioner eksemplarer. Den kommer ut på tre språk, svensk, engelsk og tysk, og fås over hele Europa.

Den første utgaven av denne oversikten kom i 1983, så det er mer enn 25 års erfaring som ligger bak. Plassene er gruppert etter län, som tilsvarer de norske fylkene, og det er et stort, veldig detaljert og oversiktlig kart, som leder deg på rett vei.

Download eller bestill katalogen her

http://www.camping.se/templates/article____38.aspx

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden