: Kama Fritid med ny kjøleboks fra WAECO | Din Fritid

Kama Fritid med ny kjøleboks fra WAECO

Kama lanserer en ny kjøleboks fra Waeco med betegnelsen CoolFreeze CDF-11, som man karakteriserer som det perfekte reisefølget på alle turer!

Det er en kompressordrevet kjøleboks med kapasitet til å kunne fryse ned til -18 grader. Volumet er på 10,5 liter med kompakte utvendige mål (L.540 x B.358 x H.235 mm), noe som gjør at den får plass ”overalt”. I bilen låses den fast med sikkerhetsbeltet. Kjøleboksen har en Innebygd stillbar spenningsvakt som beskytter startbatteriet eller tillater dypere utlading i en båt eller bobil med forbruksbatterier.

Kjøleboksen har et forbruk på 0,5 Ah pr. time ved 20 grader. Vekten er 8,8 kg og kan bæres med hjelp av en justerbar skulderreim. Av øvrige finesser kan nevnes elektronisk termostat med digital temperaturvisning, to drikkeholdere og LED innerbelysning.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden