: Niesmann+Bischoffs 2010: W som i Wellness | Din Fritid

Niesmann+Bischoffs 2010: W som i Wellness

Premiumbobilen Niesmann+Bischoff fortsetter sin satsing på toppkomfort. En av nyhetene er Flair-seriens Wellnessbad, et veldig romslig baderom med spafølelse. Flair 4.0 er dessuten nominert til Tysklands mest prestisjefylte designpris.

– Wellnesbadet er en sann nytelse. Her finns godt med plass, den store, vinkelformede dusjen er hele 100 cm på det bredeste. Dessuten går det å skjerme av hygieneavdelingen mot hverdagsrommet med hjelp av en svingbar dør, sier Conny Ekman, ansvarlig for Niesmann+Bischoff Sverige AB og fortsetter:

– Vi har fått veldig bra respons på vår satsing ”Sweden Edition”. Både gamle og nye kunder setter pris på konseptet med høyt nivå på standardutstyret og lange garantitider. Dessuten finnes Niesmann+Bischoff på betydelig flere steder enn tidligere.

Til Norge blir merket importert av Kroken Caravan, mens det i Sverige er firmaet Niesmann+Bischoff Sverige AB, som ble etablert i våres, midt under modellåret 2009, som er eneimportør.

I tillegg til det sjenerøse Wellnesbadet finnes også andre etterlengtede nyheter. Arto-serien tilbyr for eksempel de nye multifunksionstolene som tilvalg i likhet med den unike 4-kanalers helluftfjæringen med automatisk nivåregulering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden