: 2010: Bürstner – mer interessant enn noensinne | Din Fritid

2010: Bürstner – mer interessant enn noensinne

Bürstner fortsetter med å utvikle nye modeller og foreta forbedringer. Den økonomiske uroen i verden ser ikke ut til å bekymre det stabile selskapet som foran 2010 har tatt fram hele fem splitter nye modellserier.

Bürstner Solano T 615.

Det er satset mye interiørmessig for å ta fram mer forseggjorte og koselige vogner. Bürstner satser stort og arbeider veldig for å kunne tilby sine kunder mange fordeler.

Elegance er den mest luksuriøse av alle de nye modellseriene, noe som kanskje kommer mest til uttrykk innvendig der modellserien har fått en mengde forbedringer. For eksempel større avlastningsflater i kjøkkenet og elektrisk manøvrerbare overkøyer. Den største modellen er den 3-akslede I 810 G Elegance på 919 cm. I modellene I 821 G og I 810 G inngår Aldes vannbaserte sentralvarme i standardutstyret. På de øvrige modellene kan den leveres som tilvalg.

En annen viktig nyhet fra Bürstner er at utvalget av biler med AL-KOs lavbygde og bredsporete chassis utvides ytterligere. Det finnes nå i Solano, Ixeo Plus, Aviano, Aerovan samt Eleganceserien.

Tekstilene er utvidet med fire nye trekk i tillegg til de syv som er uforandret fra 2009. Dette gir kundene store valgmuligheter foran valget av det interiørmessige utseendet. På snekkerarbeidene er det likeledes tilkommet nye varianter, blant annet kan man til Elegance-serien velge et mørkere treslag som oser av luksus og design til minste detalj. Også belysningen i vognene har fått et helt nytt konsept og gjør at årets modeller kan regnes til de mest attraktive på markedet.

Bürstner Elegance I 821.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden