: Niesmann-Bischoff: Den tyske premiumhusbilen innleder et nytt samarbeid på det svenske markedet | Din Fritid

Niesmann-Bischoff: Den tyske premiumhusbilen innleder et nytt samarbeid på det svenske markedet

Fra og med begynnelsen av mars kommer de eksklusive bobilene til å få en betydelig bredere distribusjon på det svenske markedet enn tidligere. Niesmann-Bischoff Sverige AB, som inngår i Østgøta Camping-gruppen, er utpekt til eneimportør for Sverige.

– Niesmann-Bischoff har et fantastisk sterkt varemerke. Det føles veldig morsomt å begynne samarbeidet med en så kjent og respektert produsent, sier Conny Ekman, som sammen med Jørgen Carlsson er ansvarlig for Niesmann-Bischoff Sverige AB.

Disse to er også ansvarlige for Bürstner Sverige AB, som også er en del av Østgøta Camping-gruppen. Dermed har firmagrupperingen nå to tyske bobilgiganter i utvalget sitt.

– Vi har over en viss tid følt at vi hadde behov for å kunne tilby en bobil i det aller øverste segmentet. Nå kan Bürstnereierne som vil ta steget videre finne en bobil hos våre forhandlere. Dessuten tror vi at det finnes en stor kundegruppe som har Niesmann-Bischoff som førstevalg.

Et av Niesmann-Bischoffs fremste kjennetegn, i tillegg til den førsteklasses kvaliteten, er bobilenes svært høye kjørekomfort. Bak dette ligger et ambitiøst utviklingsarbeide som blant annet har resultert i utmerkelsen Caravaning Design Award 2008 (”innovasjoner for ny mobilitet”). Kjøretøyene produseres omsorgsfullt i den lille byen Polch i Moseldalen der Cécile Rouesné er eksportsjef:

– Vi vil vokse i Sverige og er veldig fornøyd med vår nye samarbeidspartner. Østgøta Camping-gruppens importorganisasjon arbeider seriøst og er framgangsrik. Det vises ikke minst av at Bürstner i fjor ble den mest kjøpte bobilen i Sverige. Det lover godt, også for Niesmann-Bischoff, sier hun.

Salget i Sverige kommer dels til å gjøres via Bürstners forhandlernett. Dermed blir bilene tilgjengelige fra Luleå i nord til Svedala i sør og kommer til å finnes på minst syv salgssteder. Gjennom det nye samarbeidet kommer også alle Niesmann-Bischoff-eiere i løpet av våren å få tilgang til et svært bredt servicenett – totalt vil det da finnes ikke mindre enn 10 autoriserte serviceverksteder over hele Sverige.

I forbindelse med at Niesmann-Bischoff Sverige AB blir eneimportør til Sverige gjøres en lang rekke forbedringer av produktet. Bobilene fra de nye svenske forhandlerne kommer til å ha et betydelig høyere standardutstyrsnivå. De får 6 års garanti, 3 års vognskadegaranti og 3 års veihjelp. Dessuten får samtlige Niesmann-Bischoffeiere et Platinum Owners Card fulladet med fordeler og nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden