: Danmark: Fyn byr på luksus for alle | Din Fritid

Danmark: Fyn byr på luksus for alle

Fyn har Danmarks største konsentrasjon av femstjerners campingplasser. Kvalitetsbevisstheten blant de fynske plassene er med andre ord helt på topp og antallet fem stjerners campingplasser er både i dansk og europeisk sammenheng bemerkelsesverdig. Man må altså ikke kjøre langt for å bo luksuriøst.


Luksus innenfor rekkevidde

Luksuscamping på Fyn er innenfor rekkevidde. For det første er de geografiske avstandene små, så uansett hvilken plass man velger ligger den sentralt og man har fantastiske muligheter for å kombinere luksus med naturopplevelser, kultur og gastronomi.

Luksuscamping kan høres dyrt ut, men prisnivået er fornuftig og alle kan være med. Ser man på hva man får for pengene blir man ofte overrasket og det kan også vise seg å være billigere i lengden. Ene og alene fordi et vell av aktiviteter er inkludert i overnattingsprisen. Men, luksuscamping er også mye mer.


Høye forventninger

Når man velger å bo på en femstjerners campingplass, har man høye forventninger til både service, fasiliteter og opplevelser. Og det kan man trygt ha, for de femstjerners plassene har tradisjon for hele tiden å utvikle, fornye og tenke framover, så tilbudene hele tiden følger trendene i tiden, som moderne familier etterspør. Ikke bare når det gjelder super moderne fasiliteter lik de vi har hjemme, men også når det gjelder aktiviteter for hele familien. Det gjelder opplevelser og lek for små og store barn, men også pleie og samvær for de voksne. På en ferie med en varighet på en eller to uker kan alle familiens medlemmer ofte kombinere sin ferie med sin egen hobby, fordi man på selve campingplassen kan lære å dykke, spille golf, ri eller surfe.


Luksus for lette campere

Mange har den oppfatning, at luksuscamping bare er for store velutstyrte campingvogner og bobiler, men lette campere i teltvogn og telt kan i høy grad også nyte godt av de fem stjernene. Som lett camper er man enda mer avhengig av fasiliteter som kjøkken, badeværelser og vaskemaskiner, og alt dette holder veldig høy standard. Teltcamping behøver på den måten ikke være mer primitivt enn det man selv gjør det til.


En perfekt dag

En perfekt dag på en femstjerners campingplass kunne saktens starte med en god runde med morgensvømming i havet eller bassenget, for deretter å ta med ferske rundstykker hjem til familien. Frokosten nytes naturligvis lenge og vel. Det er jo ferie. Dagen kan brukes på mange forskjellige måter. Slappe av ved stranden, være kulturell i nærområdet eller delta på en av campingplassens mange aktiviteter. Det er masser av muligheter. Senere på dagen er det tid for å tenne opp grillen, mens barna leker på lekeplassen. Nok en gang under avslappende forhold, hvor man alltids kan nyte et glass vin, mens biffene stekes. Hele familien samles til god mat og kveldskos i forteltet, om man ikke har gått på restauranten, for å la seg forpleie. Solnedgangen nytes sammen med en isvaffel, før det er tid til å krype til køys og man merker, at mørket og stillheten senker seg over campingplassen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden