: Sunlight 2010: Fortsatt vekst | Din Fritid

Sunlight 2010: Fortsatt vekst

Den økende etterspørselen sist høst og suksessen på vinterens og vårens utstillinger ser ut til å fortsette.

Allerede i oktober i fjor avsluttet man tiltaket med arbeidstidsforkortelse ved fabrikken i Neustadt ved Dresden, og for å dekke etterspørselen er denne nå i stedet økt til 42 timer i uka. I tillegg måtte man i april og mai også ta i bruk enkelte lørdager for å holde seg à jour.

”Dette er vi selvsagt overlykkelige over, og var neppe noe man hadde regnet med etter fjorårets kriseår” uttaler produktsjefen Kathrin Staubinger, som også gleder seg over overgangen til Fiat Ducato som basis. Hun sier videre at lageret nå er helt tomt, og slipper derfor heftige prisreduksjoner før starten på den nye sesongen.

Disponenten på Sunlight, Thomas Fritz, uttaler i sammenhengen ”at man nok må regne med ventetid på nye enheter til den kommende sesongen, men at man skal korte inn ferien for å dekke etterspørselen”. Han er også overbevist om at man vil få et godt resultat rent forretningsmessig.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden