: Hymer 2011: Stort modellår for Hymer | Din Fritid

Hymer 2011: Stort modellår for Hymer

Det blir et stort modellår for Hymer i år, takket være lanseringen av helt nye Hymer B-Klasse.

De øvrige modellseriene har også de fått visse oppdateringer så som den nye planløsningen B 698 SL med queensbed som ble lansert tidligere i sommer. I tyske Promobils leserundersøkelse ”Årets bobil 2010” vant Hymer hele seks førsteplasser av de tretten ulike avstemningskategoriene. Hymer Car 302, Hymer Camp, Hymer Camp Crossover, Hymer Tramp CL, Hymer B-Klasse CL og selvsagt Hymer B-Klasse SL knep førsteplassene foran sine konkurrenter. Hymer B-Klasse SL har dermed vunnet tittelen årets bobil 23 år på rad, og er Europas mest framgangsrike bobilserie.


Nye Hymermobil B-Klasse

Når Hymer premiereviser sin store nyhet for året, det nye modellprogrammet Hymer B-Klasse, så kommer det til å forårsake stor oppstandelse og gi nye impulser til hele bransjen. Målsetningen i dette omfattende redesignet var i tillegg til å tilby en serie med utmerket pris/ytelses forhold, å skape nye planløsninger som passer individuelle behov og best mulig kvalitet i materialer og oppbygging. Resultatet er den beste Hymer B-Klasse gjennom tidene.

Hymer lanserer den nye modellserien i ni unike planløsninger. Den utvendige lakkeringen er i standardutførelse Carrara hvit, og i Champagne-metallic som ekstrautstyr. Alle planløsningene er bygd på det vel utprøvde Fiat Ducato lav-ramme-chassiset med bred sporvidde og (med unntak av B 504) 130 hk motor (grunnutførelse). På bestilling spesial spiralfjærer på foraksel for å øke aksellasten, noe som både forbedrer komfort og kjøreegenskaper.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden